Razvoj i upravljanje nekretninama

Razvoj nekretninaNa osnovu naših znanja i dugogodišnjeg iskustva u mogućnosti smo vam ponuditi usluge „Razvoja nekretnina“ (Real Estate Development).
Dakle, možemo vam pomoći da prepoznate i iskoristite priliku za za povećanjem vrijednosti određenog zemljišta ili objekta.
Stvaranje dodate vrijednosti ne podrazumijeva samo izgradnju objekta na neizgrađenom zemljištu, nego, također, i povećanje stepena iskorištenosti nekretnine i produktivnosti prostora.

Radi bolje ilustracije proces razvoja se može sažeti u četiri tačke:
1) Analiza i evaluacija ( analiza izvodljivosti - planiranje, istraživanje tržišta, razrada ideje investitora, gruba procjena troškova i finansijska procjena projekta i rizika itd.),
2) Planiranje (projektovanje u skladu sa tržišnim potrebama i regulativnim uslovima),
3) Izgradnja ( izbor lokacije i zemljišta, građevinske dozvole, finansijska konstrukcija, izbor izvođača radova, nadzor, upotrebna dozvola itd.),
4) Upotreba (korištenje, kontrola troškova, marketing, pregovaranje, iznamljivanje i sl.)

Upravljanje nekretninamaŽelite da se bavite vašom osnovnom djelatnošću, a ne da brinete o ispravnosti infrastrukture objekta, opreme i tehnike u prostoru. Tražite kompetentno upravljanje nekretninama sa iskustvom?
Naš asortiman usluga uključuje upravljanje stambenom imovinom, poslovnim prostorima (objektima) i zemljištem. Nudimo Vam sveobuhvatno tehničko, infrastrukturno i komercijalno upravljanje sa transparentnim poslovnim procesima, kompetentnim i uslužno orijentisanim zaposlenicima.
Moderno upravljanje nekretninama za nas znači ne samo upravljanje imovinom, već i aktivno osmišljavanje procesa za smanjenje troškova i povećanja vrijednosti.
Mi zastupamo vaše interese i nastojimo ih prilagoditi ekonomskom okruženju. također, nudimo usluge modernizacije i obnove nekretnine.
Ovaj sveobuhvatni paket usluga radimo kvalitetno i na transparentan način uz fer omjer cijene i učinka.

Upravljanja zakupomTražite kvalitetnog zakupca, ali ne želite gubiti vrijeme na pregovorima i brojnoj administraciji (pokazivanje imovine, izbor zakupca, ugovori, porezne obaveze, komunikacija sa zakupcem, održavanje i slično)? Mi vas možemo osloboditi svih obaveza koje sa sobom donosi zakup.

Fleksibilnim i prilagođenim upravljanjem nekretninama, kroz kompetentnu podršku i uslužnost privlačimo kvalitetne i solventne zakupce ka vašem objektu. Kao rezultat toga, osiguravamo nisku fluktuaciju zakupaca, skraćujemo period upražnjenog prostora. Na taj način odiguravamo dugoročnu rentabilnost uz najbolje moguće uslove i optimizirane troškove održavanja.
Mjesečni izvještaj Vam pruža sve potrebne informacije o ekonomskim performansama vaše imovine.

Nudimo sljedeće usluge:
- Sveobuhvatni savjetodavni servis
- Procjena vrijednosti nekretnine
- Kreiranje koncepta iznajmljivanja
- Ilustrativno oglašavanje i predstavljanje vaše imovine
- Izvještavanje o svim aktivnostima

Upravljanje transakcijamaMi sebe vidimo kao predstavnika klijenta, uvijek u nastojanju da osiguramo najbolji mogući rezultat uz maksimalnu sigurnost transakcije (kupoprodaje, iznamljivanja i sl.).

Naše usluge uključuju:
- Provođenje procedura nadmetanja
- Upravljanje projektima i kontrola partnera
- Obnova objekta i priprema za tržište nekretnina
- Pregovaranje kod kupoprodajnih ugovora
- Podrška i pratnja klijenta do zatvaranja transakcije